Изложба “Вяра” – Хасково

posted in: Дневник | 0

И както винаги ви представям малко поовехтяла информация, но все още актуална.
Не смея да кажа, че участието ми на тази изложба ми е била дебют, тъй като съм участвала и на други, но може би тази е първата която съм осъзнавала най-много.

Но първо малко повече информация за самата изложба. “Вяра” бе темата на първата изложба за тази година на Асоциацията на фотографите в Хасково и се чувствам поласкана, че въпреки да не съм член ме поканиха да участвам като автор с няколко мои фотоса. След дълго умуване в крайна сметка избрах само три снимки. Не бих могла да кажа дали са най-добрите които имам по дадената тематика, нямам опит в избора на снимки за изложба, но пък аз си ги харесвам по свой си начин.

Авторите които включиха свои творения на изложбата са: Стела Ташева (Аз :-) ), Христина Видева, Димитър Атанасов, Тенчо Атанасов, Тихомир Петков, Янко Найденов, Йордан Петров, Славян Костов

Доста се притеснявах как ще изглеждат снимките изпечатани в голям размер. И в печатането на снимки нямам опит (поради голямото си разочарование от повечето копирни машини с които съм се сблъсквала). Нямам представа къде са откопирани. Бях лишена от всякакви задължения по подготовката на изложбата, за което благодаря много на любезните организатори, и за това нямам представа къде са откопирани снимките. Но от това което видях на място, съм доста доволна и мога като че ли да преодолея страха си от ваденето на снимки в голям размер.

Изложбата бе приютена в галерия “Форум” – Хасково, едно истински приятно място за изкуство, и се състои от 33 фотоса свързани с църковна тематика. Откриването бе обявено за 18:30 на 06.01.2011. Естествено по законите на Мърфи, както и на изложбата и награждаването МИ (ха-ха) в София за “Охрид, приказка без край”, аз не успях да присъствам и на откриването.  Снимките които ви представям са на Инко Бургелоф и имам любезното му разрешение да ви ги покажа.

Откриването на изложба "Вяра"

Откриването на изложба "Вяра"

Откриването на изложба "Вяра"

Откриването на изложба "Вяра"

Откриването на изложба "Вяра"

Снимките изложени в изложбената зала може да разгледате ТУК. Самата изложба ще стои в зала “Форум” до края на месец Януари. Все още има време да я посетите ако желаете. Със сигурност няма да съжалявате!

Leave a Reply