Еми+Милчо=…Мила :-)

posted in: Дневник | 0

Нещо определено нетипично :-) … Хора.

Макар от доста време да съм в Пловдив, не познавам много хора от града, а се оказва че не се виждам често дори и с тези които познавам – мои съученици: Еми и Милчо. Преди пречка беше работата, а сега когато работя от вкъщи, честно казано не намирам оправдание.

В деня в който напуснах работа разбрах за щастливата новина, че моите съученици ще си имат детенце. Обещахме си да се виждаме, по-често след като аз имам повече време, но това така и не се случи. За това реших да взема нещата в свои ръце и предложих нещо, което трудно може да се откаже – фотосесия. Едва ли има бъдеща Мама на този свят, която би отказала снимка в този момент.

Решихме да се видим. Взех назаем отражателите от Минко Михайлов, един от най-добрите сватбени фотографи в града и потеглихме към едно поле от макове близо до Садово. Нямах представа какво точно ще се случи и как точно ще се получи. Не съм свикнала да снимам хора, но има нещо особено романтично, потайно и красиво в това да снимаш бременна жена. Тая искрено възхищение към тези които са се наели с тази нелека задача да дарят нов живот.

Времето бе облачно с обещания за дъжд, а когато пристигнахме на зареченото място слънцето ни се усмихна, та даже ни дойде в повечко. Въпреки това.. смятам, че снимките се получиха добре :-)След като овършахме полето се запътихме обратно към Плводив, за да сменим малко обстановката. Още предния ден си бях харесала една позиция на картата в Гугъл, близо до река Марица и Гребната база. Въпреки, че никога не съм ходила там го намерихме лесно и се заехме отново със снимки. Моделите ми бяха вече леко изморени и може би леко отегчени от вниманието на обектива ми и за това гледахме да приключим по-бързичко, до колкото е възможно.

Ако не друго, то си направихме една чудесна разходка и се посмяхме доста. Сега остава да чакаме със затаен дъх Събитието! Дано всичко мине наред Еми! Сигурна съм, че ще е така, защото около теб имаш толкова много хора които те обичат :-) Най-вече Милчо :-)!

Беше ми забавно, ако някой друг чака бебе и иска снимки, да се обажда :-)

ПП. От чисто суеверие, няма да пусна този пост докато не кажем на щастливите Мама и Татко – “Честито! Да ви е живо и здраво”.

ПП-2: И ето, че вече Мила е на бял свят!!!! Не мога да си сваля усмивката в 12 вечерта :-)

Leave a Reply