Детска Радост, шарени бонбонки

Снощи успях да се похваля на тези които вече знаеха и очакваха това да се случи :-)

От друга страна, не съм много по самохвалебствията и за това не мога да обиколя всички месинджъри и форуми, за да съобщя какво ми се е случило. А то е свързано с усмивка. А именно:

Точно преди около година без малко, аз и няколко приятели отидохме на панаир в град Херне – Германия. Той е един от най-големите пътуващи панаири в Германия и заема площ от много квадрати метра. Информацията я има и в Гугъл, но е на немски и за това няма да я линкна тук.
Отидохме да се позабавляваме, но предимно обиколихме многобройните играчки. Лудницата беше пълна! Обикаляхме, гледахме странно многото народ, усмихвахме се и се чудехме къде да се “повозим”.

След едно влакче, на което изпаднах в състояние на масова психоза, че не ми е заключено подсигуряването и се спусках с по стръмен наклон с около 80км/, реших че приключих за вечерта със забавленията и останах скромен наблюдател на събитията. Естествено снимах и цветния живот на лунапарка!

По-късно същата вечер, един от спътниците ми реши да се качи на един от атракционните. Хората на него вика особено много. Въртеше и се люлееше в различни посоки, до положения в които ти се изправя косата – в буквалния смисъл на думата. Реших да документирам този момент в който той крещи горе в небесата. Беше тъмно. Зад мен имаше няколко фотографа-любители, като мен, които доста се позачудиха какво ще снимам при тези условия – без статив. След като се зарадвах на успешния кадър, зад мен се засили гвардията от фотографи, които все едно дебнеха като хиени в храстите.

Бяхме натрупали много положителни емоции и се радвах на цветните снимки вкъщи. Реших да кача снимката от атракционна на страницата на списанието “National Geographic”. Вярвах, че няма да ми обърнат много внимание на снимката и наблъсках някакъв особено тъп коментар под нея. Без да навлизам в повече подробности покрай емоциите, дилемите …. Тази снимка сега намери мястото си на едно от специалните фотографски издания на “National Geographic”, а именно “Your shot” или по друг начин казано “Вашата снимка”. Сред хилядите снимки които се качват там всяка година, години подред, моята снимка е една от 101-те снимки които са публикувани.

Това е копие на екрана от интернет страницата на изданието.

NG-yourshot

Снимките може да разгледате тук.

Не съм толкова горда, а по-скоро щастлива, защото сега вече знам че не само аз усещам емоцията която ми носи тази снимка. Сега съм я споделила с цял свят :-)

Още две снимки от същата вечер…

IMGP6387-l800

IMGP6399-l800

  1. Ivan

    Поздравления още веднъж за постижението!
    А тази последната снимка не бях я виждал… Страхотна е!

Leave a Reply